UCZTA KASZUBSKA
III EDYCJA
AMUSE-BUSE
GĘSIE PIPKI NA KASZUBSKIEJ GRZANCE
SYLWIA GARSKA-CHMARYCZ
PRZYSTAWKA
ARANCINI Z KASZANKI Z KARMELIZOWANYM BOCZKIEM
GABRIELA KUNATH-KOWALSKA
ZUPA
KREM ZE SKORZONERY Z GRUSZKĄ
SYLWIA GARSKA-CHMARYCZ
DANIE RYBNE
SANDACZ ZE SZCZUPAKIEM W ROKITNIKU NA MARYNOWANYCH BURAKACH W TOWARZYSTWIE SMARDZY
SŁAWOMIR MIOTK
DANIE MIĘSNE
OSSOBUCO NA STEKU Z DYNI Z SOSEM CAFFE MUSNIĘTE SELEREM
SYLWIA GARSKA-CHMARYCZ, GABRIELA KUNATH-KOWALSKA
PREDESER
SORBET CYTRYNOWY Z PŁATKAMI MIGDAŁA
SYLWIA GARSKA-CHMARYCZ
DESER
Kùch kaszëbsczi
MATEUSZ WOLSKI
PETIT FOURS
KASZUBSKI BLOK CZEKOLADOWY
JOANNA ZELEWSKA